onsdag 25 maj 2011

NYHETER!

Magnesium behövs för skelettets uppbyggnad och för nerv- och muskelfunktionerna. det hjälper till att aktivera de enzymerna som behövs för att cellerna ska fungera. ju aktivare man är desto mer magnesium förbrukas i kroppen. denna produkt är toppen för dig som tränar eller vill ta hand om skelettet. Magnesium är dessutom en av de vanligaste bristmineralerna hos svenskar.
PRIS: 99 :-

D-vitamin hjälper kroppen att omsätta kalcium och fosfat, vilket är nödvändigt för all uppbyggnad av tand- och benvävnad. Forskning har under de senaste årtionden har dessutom påvisat att D-vitamin har en multifunktion i kroppen.
PRIS: 99 :-
zink deltar i flera av kroppens livsviktiga processer och finns naturligt i ostron och jäst. det är viktigt för bland annat hud och hår och behövs för normal sårläkning. I kombination med C-vitamin och propolis kan det användas som sugtablett när det börjar kännas i halsen. Toppen för immunförsvaret.
PRIS: 99:-

ProBion - den smarta tabletten. Tabletten är utformad på ett sätt som skyddar laktobakterierna vid passagen genom mage/tarm så att de är fullt verksamma där de behövs. Tabletten upplöses långsamt och fördelar bakterierna inom ett stort område. De frystorkade bakteriekulturerna exponeras successivt med bibehållen optimal livskraft i mage och tarm under 2 timmar vilket ger större biologisk effekt även längre ned i tarmen, så kallad Prolonged Probiotic Performance. Detta är en fördel jämfört med kapslar och pulver, där bakterierna ligger oskyddade och lätt förstörs.

ProBion Daily stärker ditt allmänna välbefinnande genom att stödja matsmältningssystemet. Probion Daily innehåller 15 miljarder mjölksyrabakterier/gram av 5 olika sorter. Dessutom ingår inulin, som understödjer laktobakteriernas tillväxt. Tillsammans bidrar detta till att skapa en miljö där en hälsosam tarmflora stärker kroppens alla funktioner.

ProBion® är fri från mjölk inklusive mjölksocker samt fri från soja och fri från GMO (= genetiskt modifierade organismer)-producerade råvaror som ex soja samt är fri från övriga allergener.
PRIS: 299 :-

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar