tisdag 4 januari 2011

Då min webbutik inte kommer sättas igång på ett tag använder jag mig av bloggen för att marknadsföra mina varor och som vanligt är det bara att skicka iväg ett mail till: emlogica@gmail.com

TE- VILDA BÄR

Ett örtte med smak av bär, naturligt koffeinfritt och ekologiskt odlat.
PRIS: 35 kronor

TE - CITRON & INGEFÄRA
Har en utrensande effekt, nyttig och även bra för matsmältningen. Perfekt i förkylningstider!
PRIS: 35 kronor

TE - CHAI

Grönt chai te med smak av bl a kanel och nejlika, supergott med en skvätt sojamjölk.
PRIS: 35 kronor

TE- HALLON

Vitt te med hallonsmak, Det har en mjuk, gyllene färg och en smak ännu mildare än grönt te.
PRIS: 35 kronor

GREEN&BLACK CHOKLADMJÖLK
En kvalitetschoklad som är gjord på ekologiska produkter.
Tillsätt varmmjölk och du har ett alternativ till varm mjölkchoklad. Sötman kommer från rårörsocker!
PRIS: 69 kronor

CAROB

Ett fint pulver som kan användas som smakförhöjare i alla möjliga recept, speciellt i chokladdesserter.

Ett hälsosamt alternativ till choklad, det går utmärkt att blanda carob i en drink för att göra den sötare och som dessutom innehåller det bästa av två världar: både chokladens höga halt av magnesium och kalcium. Carob innehåller många viktiga näringsämnen som B1, niacin, vitamin A, vitamin B2, kalcium, magnesium, järn, mangan, krom, koppar och nickel. Carob innehåller ungefär 8 % protein och mycket fibrer. Jämfört med choklad innehåller carob 3 gånger mer kalcium, en tredjedel mindre kalorier och 17 gånger mindre fett.

PRIS: 35 kronor



VIVANI - MÖRKCHOKLAD
70 % mörk choklad

Innehåller endast Kakaosmör, Kakao och rårörsocker.
Inga konstiga tillsatser och en av få choklader som inte innehåller sojalecitin.
PRIS: 30 kronor


LANTBULJONG
Buljongen har en härlig gul färg och innehåller inga härdade fetter utan består av havsalt och olika grönsaksextrakt. Lantbuljongen kan du gärna använda i kokvattnet för att ge quinoa, bulgur och ris mer smak och fin färg. Du kan också strö den som krydda över din mat. Innehåller ingen natriumglutamat (E 621)

PRIS: 40 kronor

TAMARI

En äkta japansk sojasås gjord enligt gammal japansk tradition. Den naturliga fermenteringen ger matsmältningen en hjälpande hand. Naturligt glutenfri!

Tamari är toppen att ha i köket. Den passar bra till kött, fisk och fågel och du slipper salta.

PRIS: 45 kronor

DILEVAS ÖRTSALT

Himalayasalt är ett obehandlat och oraffinerat salt. Det innehåller ett stort antal mineraler och spårämnen som inte finns med i vanligt bordssalt. Blandat med goda, milda örter blir det ett perfekt bordsalt. Det är dessutom laddat med kosmiskt ljus av Tomas Di Leva själv.

Du kan använda det i all matlagning, t.ex. på sallader, i grytor och soppor.

Innehåll: 80 % Himalayasalt, 20 % ekologiska örter, kryddor och grönsaker (persilja, gräslök, lök, kyndel, dill, koriander, mejram, salvia, morot, oregano, chili, körvel, ramslök)

PRIS: 29 kronor

AGAVE

Ett naturligt sötningsmedel från en kaktusväxt. Agaven ger en minimal höjning av blodsockret. Kan t.ex. användas som sötning i bröd, ringla över pannkakor, i smooties. Är fyra gånger sötare än honung så det krävs ytterst lite.

PRIS: 45 kronor




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar