hemmagjorda chips med guaccomole och 10 avsnitt tre kronor
måndag 13 september 2010
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
följ med mig bland raw food, e-ämnen, företagande & en hel del annat.
Driver företaget emlogica där jag jobbar som näringsrådgivare. Har utökat mitt område genom studier om fetma och andra ätstörningar samt hälsopedagogik. är färdig sköterska juni 2013.
Maila eller besök min hemsida
www.emlogica.se
har du något recept...se väldigt gott ut
SvaraRaderaAnvänd en mandolin för att chipsen ska bli så tunna som möjligt, fungerar säkert lika bra med en osthyvel. lägg dom en och en på ett teflex (bakplåtspapper som har en glansig yta) häll på en olja som du gillar och krydda. Jag kryddade med rosmarin och timjan. Salt brukar de flesta gilla så testa det om du vill = ) Olivolja är den bästa, men tänk på att inte ha högre temperatur än 160 grader eftersom den annars blir härdad. Det är svårt att säga hur länge de ska vara inne, beror lite på ugn. LYCKA TILL!
SvaraRadera