torsdag 26 augusti 2010


på väg till att bli hallonremmar

hallon
banan
aprikoser
- löjligt lätt och gott

6 kommentarer:

  1. Hur gör man det här? :)

    SvaraRadera
  2. ursäkta att jag inte skrivit hur man gör dom, har skrivit receptet på dom förut så gick av bara farten =)

    Du slänger i fem deciliter frysta hallon, en banan och åtta aprikoser i en matberedare (går bra i mixer men är lite krångligare då man får ta lite i taget om du inte har en topnotch mixer) efter mixen breder du ut smeten på ett bakplåtspapper (teflex helst, då det blir lättare att ta bort resultatet från pappret) 50 grader i vanlig ugn i ett antal timmar(beroende på ugnens kapacitet) när de torkat, klipp dom i valfri längd och bredd. LYCKA TILL <3

    SvaraRadera
  3. Tack så mycket för receptet, har letat efter ett sådant till min nya torkmaskin

    SvaraRadera
  4. Åå va avundsjuk jag blir, vart köpte du den? :)

    SvaraRadera
  5. Är det torkade eller färska aprikoser?

    SvaraRadera
  6. Det är torkade, kunde jag ju skrivit med =)

    SvaraRadera