onsdag 23 september 2009

en fisk till tinna

för två 

två fiskfiléer a ca etthundrafyrtio g t.ex hoki eller torsk

cirka tolv röda körsbärstomater, dela dom

en finhackad schalottenlök

fem stora färska champinjoner, skiva dom

en nypa färsk oregano 

en nypa färsk dragon 

peppar såklart

Börja med att peppra fiskfiléerna. Lägg dem på varsitt tallrikstort ark av aluminiumfolie. Halvera tomaterna, hacka löken och skiva champinjonerna. Fräs allt hack i en panna på medelvärme tills tomaterna gått sönder och det blivit en fin röra. Krydda och smaka av med peppar, oregano och dragon. Fördela röran på vardera fiskbit som ett täcke samt runt om och vik sedan ihop paketen. Placera paketen i en ugnsform och stek i ugn i tvåhundra grader i ca tjugo till tjufofem minuter. Servera fisk och röra med valfritt tillbehör och mycket grönt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar