onsdag 30 maj 2012

Äntligen.


Äntligen hittade jag servetter för den lilla babyrumpan. har letat som en tok efter servetter som inte innehåller massa kemikalier och parabener. jag har dessutom beställt hem dom så de går nu att köpa hos mig. SÅ VÄRT, varför smörja på starka kemikalier på ett barns lilla rumpa? varför göra det överhuvudtaget? VÄRDELÖST & värt varenda krona!! 

100% biologisk nedbrytbar. Tar bort smink, rengör och fuktar. Rengör händer från kladd och bakterier. Perfekta att ha med i väskan. En blandning av naturliga eteriska oljor och 100% mjuk viskos säkerställer en effektiv rengöring. Frånvaron av syntetiska kemikalier gör servetterna skonsamma och samtidigt fuktgivande och uppfriskande.

Tar bort smink, rengör och fuktar - rengör händer från kladd och bakterier.
  • Innehåller C-vitamin, Allantoin och ekologisk Aloe Vera
  • Naturlig doft av citrus
  • Paraben och alkoholfri
  • Allergitestad
  • Lämnar inga feta rester
  • Perfelt att ha i väskan!

morsdag.


adam & jag firar världens bästa mamma som numer delar första plats med mig :)

detta drömmer jag om just nu.

jag drömmer så konstigt nu för tiden, jag drömmer om kvalitetstimmar med frida, där vi sitter på matfabriken och äter fint, där vi står i mitt kök och lagar och lagar tills vi inte längre orkar, eller när jag blir stark som en oxe på gymmet med tinna. 









nypressade äpplen, satan så gott.


söndag 27 maj 2012

bra böcker för inspiration.


nu snart ska jag ha 25års kalas för släkten och snart är det namngivning för min olle. då passar dessa böcker perfekt. "Systrarna Von Sydow" är verkligen en bok att rekommendera, riktigt snyggt gjord.

fredag 25 maj 2012

fina vänner kom förbi med frukost, ni är ljuvliga & jag älskar att bo i hus och undrar vad i all sin dar jag inte flyttat tidigare.

tisdag 22 maj 2012

dagens lunch.


ny vara?

funderar på att ta in denna i sortimentet, men kan inte riktigt bestämma mig om jag tror att den kommer att gå hem hos mina kunder eller ej. hrm.

bästa födelsedagspresenten.


älskade vänner.

vad är mer värt, än älskade vänner? 

superdrink.

hallon, jordgubbar, citron & apelin. precis vad jag behövde idag. 

ny produkt på hyllan.

Mighty Sport är en sportdryck som ger stöd åt uthållighet och konditionsidrotter. Innehållet består av frukt-, bär- och grönsakskoncentrat samt antioxidanter, elektrolyter och adaptogener. Krom bidrar till bibehållandet av normala blodsockernivåer. Magnesium, natrium och kalium stödjer en frisk muskelfunktion. Zink bidrar till hälsosam syra-bas-balans samt skyddar kroppens celler mot oxidativ skada. Magnesium stödjer även en hälsosam närings- och energiomsättning. Ammoniak bildas i kroppen genom nedbrytning av proteiner och andra ämnen som innehåller kväve. Detta sker i större utsträckning vid idrottande. Innehållet av L-arginin bibehåller en normal ammoniakrening. Elektrolytblandningen innehåller en stor mängd magnesium och kalium i en lättupptaglig form och Mighty Sport är dessutom förstärkt med adaptogener som rosenrot, ginseng och schisandra. 
Vill du förbättra din träning? det kommer jag garanterat att göra, är så taggad. 

bageriet.



fredag 4 maj 2012



mellan renovering ser det ungefär ut så här. 
nu är vi inne på vecka 2 och det känns. 

Perfekt mellanmål 
iste & fruktsallad