på väg till att bli hallonremmar
hallon
banan
aprikoser
- löjligt lätt och gott
följ med mig bland raw food, e-ämnen, företagande & en hel del annat.
Driver företaget emlogica där jag jobbar som näringsrådgivare. Har utökat mitt område genom studier om fetma och andra ätstörningar samt hälsopedagogik. är färdig sköterska juni 2013.
Maila eller besök min hemsida
www.emlogica.se
Hur gör man det här? :)
SvaraRaderaursäkta att jag inte skrivit hur man gör dom, har skrivit receptet på dom förut så gick av bara farten =)
SvaraRaderaDu slänger i fem deciliter frysta hallon, en banan och åtta aprikoser i en matberedare (går bra i mixer men är lite krångligare då man får ta lite i taget om du inte har en topnotch mixer) efter mixen breder du ut smeten på ett bakplåtspapper (teflex helst, då det blir lättare att ta bort resultatet från pappret) 50 grader i vanlig ugn i ett antal timmar(beroende på ugnens kapacitet) när de torkat, klipp dom i valfri längd och bredd. LYCKA TILL <3
Tack så mycket för receptet, har letat efter ett sådant till min nya torkmaskin
SvaraRaderaÅå va avundsjuk jag blir, vart köpte du den? :)
SvaraRaderaÄr det torkade eller färska aprikoser?
SvaraRaderaDet är torkade, kunde jag ju skrivit med =)
SvaraRadera