söndag 30 december 2012

Förberedelser

Förbered dig inför nya året med en detox, jag har givetvis produkterna och därav flera olika alternativ. Själv kommer jag att köra på pukkas weight balance, inte helt fel att köra en utrensning efter amningsperiod dessutom. Denna produkt är raw och stödjer kroppens naturliga förmåga att upprätthålla ämnesomsättningen samt matsmältningen. Häng på och kör med mig!



fredag 28 december 2012

Tapas!

Tjejmiddag (inklusive mini) med mina fina tjejer. Världens bästa tips, alla fixar 3 olika rätter och tillsammans blir det en superfest.





tisdag 25 december 2012

God jul Emelie!

God jul Emelie! Har totalt glömt att visa vad jag köpt till mig själv. Här är nya böcker som jag ska försöka sträckläsa denna lediga, underbara vecka. Receptfritt-böckerna kommer från svensk egenvård.

fredag 21 december 2012

ÄNTLIGEN!

Äntligen ligger c-uppsatsen på lådan. Denna ständiga ångest är borta!!! Har lite små uppgifter kvar vilka ja kommer göra innan jag går och lägger mig, sedan ska ja njuta av en hel vecka ledigt. Med mini, såklart! För att fira detta blev de mina favoriter & rödvin!

onsdag 19 december 2012

Seminarium!

Har precis avklarat 2 seminarium gällande c-uppsatser. Nu är det bara lite kvar att skriva på mitt, sedan försvara det och opponera på ett annat arbete. Ska bli så skönt att bli av med detta arbete och kunna fokusera på annat. Världens snällaste mamma erbjöd sig att följa med till skolan idag, så mycket trevligare det blev. Nu tar jag bilen till Eksjö för praktik, tjolahopp!

måndag 17 december 2012

Emlogica!

Emlogica, öppet på söndag mellan 10-13
Fagerhemsvägen 7 i Nässjö

Hjärtligt välkomna att köpa de sista klapparna





söndag 16 december 2012

Bio-oil!

Denna olja är så bra, verkligen att rekommendera. Bäst av allt, 120:- i Sverige, 70:- i London! Så bra att jag nyss vart där och köpt på mig ett antal!

Berries!

Var inte supernöjd med cocoa mint så tänkte istället testa denna. Hör av mig!

På flyget mot Köpenhamn!

Det är härligt att åka iväg, att få ny inspiration till mycket i livet. Har shoppat en hel del roligt, nya produkter att bl.a. Hälla i mina drinkar. Men härligast är
Ändå att komma hem, hem till mitt nässjö.

Nu väntar en tung vecka med mycket plugg, praktik på kirurgen och jobb men mitt i allt detta är det snart jul, vilket innebär 1 vecka "ledigt" vilket är välbehövligt just nu. nu finns det dock bara en person som upptar hela min hjärnkapacitet & det är den där fina, fina ungen som jag saknar så jag kan spricka. Finaste O, å så ja ska pussa på dig.

Kram på er!









lördag 15 december 2012

LONDON!

Har haft en underbart bra helg i London med min man med syskon och respektive. Nu ska jag sova för att i morgon åka hem till min mini som jag saknar, som en tok!





söndag 9 december 2012

Invigning!

Jag är oerhört nöjd med emlogicas invigning. Fina vänner, familj & alla andra. Är så lycklig och glad över att ha så många fina människor i min närhet. Emlogica har öppet på söndagar mellan 10-13, fagerhemsvägen 7! Hjärtligt välkomna!

torsdag 6 december 2012

Denna dag!

Denna dag har inneburit plugg och jobb. Höjdpunkten var absolut då mamma kom hit och tillsammans testade vi nya choklader jag tagit in. Att rekommendera, mörk, ekologisk choklad med havssalt eller hallon&kokos, ljuvligt!

tisdag 4 december 2012

Smålandstidningen.

Dagen har så klart inneburit C-uppsats men nu i eftermiddag har Smålandstidningen varit här för intervju, får hoppas på att den blev bra. Nu ska jag mysa med mina fina pojkar tillsammans med en chaite, det är jag värd.

måndag 3 december 2012

Lördagsmiddag!

Lördagens middag med mina extrasyskon med respektive och mini såklart, var som alltid faboulus!

söndag 2 december 2012

lördag 1 december 2012

1 vecka kvar!

Nu är det bara 1 vecka kvar till invigningen. Ska bli härligt och roligt att få igång det. Ni som inte anmält er ännu, gör det snarast :) Mamma kommer säkerligen som de andra gångerna ha med några av hennes prylar, kolla viivillavillekulla.blogspot.com
Hennes senaste är denna krans som även finns i andra modeller.
Välkomna ni som anmält er!