torsdag 29 september 2011



min kokbok prydde kökshyllan :)

onsdagens eftermiddag började med en mysig promenad med min träningsbuddy. efter det blev de spenatsoppa (på soyamjölk, vilken fin vän som fixar lite extra när jag kommer på besök), hemmagjorda matmuffins och god frukt. men det bästa var absolut det trevliga sällskapet, vad härligt det är med nya människor.

måndag 26 september 2011

söndagsmiddag.





söndagsmiddag & chailatte med jonny & hennes company!

söndag 25 september 2011


min bästa morgon börjar så här och avslutas med frukost/fika med nils och våra bröder, mys!

härligt middag & kräftskiva hos linus & lisa
livet är bra rättvist



efter myset med mamma gick jag till mica för att ha tjejfika



mamma & jag har världens mysigaste lördag, som alltid. denna gång i den inte allt för mysiga staden sävsjö. dock gjort butiken "sockerklara" mig salig. nästa gång åker vi till tranås & shoppar!

lördagsfrukost med bästa bror!

tisdag 20 september 2011



nu är det bokat, åå så skönt det ska bli med en spahelg med bästa N.

måndag 19 september 2011


mellanmål med mamma & mormor
hemmagjord mussli & yoghurt!

söndag 18 september 2011

dessa förbannade kemikalier.

jag läser kemikalieböcker efter kemikalieböcker och kan inte sluta förundras över vad som hänt med vår värld, när blev det så kemikaliefarligt att leva? och hur många därute vet egentligen om hur farligt det är med plasten som vi är omringade av, överallt?

En kemikalie som vi har lite här och där i våra hem är ftalater som finns i b la leksaker, duschdraperier, matlådor, lösningsmedel i hudprodukter, deodoranter, duschcremer och schampon. Denna kemikalie kan man ändå med lite kunskap få bort från sina hem, kanske inte helt men ändå en bra bit på vägen. Byt ut allt du tar på din hud till ekologiska produkter med bra innehåll, det finns så otroligt mycket produkter på marknaden som är bra för kroppen, KÖP DOM!

Många av alla de kemikalier vi utsätts för varje dag stör vårt hormonsystem samt vårt fortplantningssystem.

nu ska jag planera min "öppet-hus" kväll som jag ska ha i oktober, sen ska jag njuta av ett välstädat hem, under min fikaturné igår städade N rent, överallt. Guld.



vilken effektiv lördag, för det första var jag på fikaturné mellan klockan 9,30-16 haha. i fikaschemat hann jag med klas & adam där det pratades kost & annat, bästa snacket enligt mig :) efter det med min lina p där det gosades som bara den, bästa myset enligt mig. sen var det fika med farmor och farfar och jonny och molly och min nils, bästa fruktstunden. en mycket bra energirik lördag.

torsdag 15 september 2011

mina hjärtan.






jag är i lyckorus, mina underbaringar har varit här och lagat mat med mig medan N har lekt med bästa molly.

onsdag 14 september 2011


produkterna har anlänt, när man jobbar 100% och sköter företaget vid sidan av är man väldigt tacksam över en mamma och en mormor som åker stan runt för att ta emot varor åt mig. ni är guld.
Vita Coco’s kokosvatten kommer direkt från unga färska kokosnötter och är fullpackat med 20 gånger mer kalium än alla ledande sportdrycker (330 ml motsvarar två bananer) och naturligt förekommande elektrolyter.

fin choklad med hela mandlar
bra mellanmål eller fika
koffeinfritt chaite, lyx!
kommer från ekologiskt odlade linfrön, oljan är helt växtbaserad och naturligt rik på de livsviktiga fettsyrorna omega -3, 6 och 9. Ät 1-3 tsk per dag. GULD!

järn
B-stress
innehåller alla viktiga B-vitaminer.
B-vitaminerna är viktiga för kroppens förbränning och energiomsättning av protein, fett och kolhydrater. De är också nödvändiga för att muskel- och nervfunktionen, hår, hud, naglar, slemhinnor och tarmkanal skall fungera normalt.

aminosyror bygger protein

tisdag 13 september 2011

måndag 12 september 2011


bror & jag på kusins bröllop.

på torsdag ska jag se underkastelsen från början till slut men kunde inte låta bli att titta en halvtimma sådär, vilket sjukt bra dokumentär. Se den om du inte sett den tidigare.

söndag 11 september 2011



lördagsmorgonen började med ett härligt gympass och avslutades med frukost med mina favoritpojkar.


bästa kvällen på mycket läääänge!

fredag 9 september 2011

på måndag kommer nya produkter, jag längtar ihjäl mig. Hittade inte bilder på allt men här kommer lite.


Lugnande och avstressande.

Solaray Mega-B-Stress är utformad så att vitaminerna C, B-1, B-2, B-3 och B-6 löses upp och upptas i två faser. Redan efter 20 minuter har hälften av upptaget tillgodogjorts i kroppen. Därefter sker uptaget gradvis under 6-8 timmar. Detta är en fördel pga att B-vitaminer är vattenlösliga och urskiljes snabbt ur kroppen.

B-vitaminerna är viktiga för kroppens förbränning och energiomsättning av protein, fett och kolhydrater. De är också nödvändiga för att muskel- och nervfunktionen, hår, hud, naglar, slemhinnor och tarmkanal skall fungera normalt. Folsyra är viktig vid graviditet för normal fosterutveckling och för att minska risk för ryggmärgsbråck. Vitamin C har många uppgifter i kroppen.Behövs bl a för bildandet av bindväv i blodkärl, hud, tänder och skelett. Vitamin C är en viktig antioxidant i kroppens försvar mot fria radikaler.

Järnbrist? då är detta något för dig


yogis teer är oslagsbara

Kokosvatten, kommer direkt från unga färska kokosnötter och är fullpackat med 20 gånger mer kalium än alla ledande sportdrycker och naturligt förekommande elektrolyter. Kokosvatten förser kroppens celler med naturlig fukt.
mörk choklad med mandel

och alla ni fina människor som beställt algdryck, den kommer också på måndag: )







2 utbildningsdagar med jobbet är över, 2 intensiva dagar med härliga människor. och vilka fina människor som serverar specialmat till mig, vilken lyx :)