måndag 10 januari 2011
ALPHA PLUS VITAMINER

BarnVital

En kvalitetsprodukt för barn 2-12 år, med alla nödvändiga vitaminer och mineraler i en balanserad sammansättning. Fri från onödiga tillsatser som socker, dåliga sötningsmedel, färgämnen och konstgjorda smakämnen.

KvinnaVital

Ger ett dagligt tillskott av vitaminer och mineraler som är anpassad för kvinnor över 45 år. Under och efter övergångstiden är det extra viktigt för kroppen att få bra näring. Behovet av järn minskar samtidigt som antioxidantskydd och stöd för skelettet blir allt viktigare. Denna produkt innehåller extra kalcium och bor som stöd åt benstommen och broccoliextrakt för hormonbalansen.

ManVital

Passar män i alla åldar. Denna ger näringsstöd när kosten inte riktigt räcker till. Vid hög aktivitet, träning och stress är det viktigt att tillföra extra näringsämnen. ManVital är utformad för att stötta en frisk prostata, och innehåller bland annat zink, lykopen och pumpakärnor.

TjejVital

Utformad för tjejer och kvinnor mellan 12 och 45 år. TjejVital ger dig bra näringsstöd så att kroppen mår bra även om du stressar mycket eller slarvar med maten då och då. Den ger ett grundtillskott av alla vitaminer och mineraler. Den innehåller bl a folsyra som är viktigt inför graviditet, extra järn och broccoliextrakt som stödjer hormonbalansen.

MammaVital

Utformad för att ge kroppen stöd under graviditet och amning. Under graviditet och amning är det extra viktigt att förse kroppen med tillräckliga mängder vitaminer och mineraler så att det räcker för två, likaså gällande näringsämnen. MammaVital är särskilt rik på niacinamid, folsyra, biotin, järn, zink och broccoliextrakt.

PRIS: 198 kronor!

HÖR AV DIG TILL EMLOGICA@GMAIL.COM FÖR KÖP ELLER FRÅGOR!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar